Pokémon, Soul eater, Hamutaro, Chrono Crusade, Digimon, Chi's Sweet Home, Puella Magi Madoka Magica, Beyblade, Sonic X, Shaman king, Blood C, Stitch!
Keira EsprioAdministratorka
Szukasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytanie/a związane z Pokemon? Tutaj możesz je zadać i liczyć na 100% odpowiedź. Administrator ma takie samo prawo udzielać odpowiedzi jak pozostali użytkownicy forum.
Ja mam pytanie *Q* Czemu Ash prawie zawsze jako pierwszego pokemona złapanego w danym regionie łapie typ latający? O_o

Keira EsprioAdministratorka
Neferett napisał:
Ja mam pytanie *Q* Czemu Ash prawie zawsze jako pierwszego pokemona złapanego w danym regionie łapie typ latający? O_o
Nie mam pojęcia. XD Możesz pojechać do Japonii i zapytać się twórców Pokemon dlaczego tak wymyślili.
Miałam jechać z tobą na Archim i twoim Pdgeotcie.~!

Neferett napisał:
Słuszna uwaga O_O I rozwalająca, przestali by używać jednego schematu XDDD Chyba, że w tym jest większa Głębia.
Cherubii napisał:
Wiesz, możliwe, że autorzy mają jakieś przywiązanie xD.
A ja bym chciała zapytać, dlaczego przez kilka serii Ashowi towarzyszył Brock o.O''. Czy wynikało to z braku pomysłów? xd
Szczera przyjaźń to wiesz Któż to wie xD

NatiChan napisał:
Neferett napisał:
Słuszna uwaga O_O I rozwalająca, przestali by używać jednego schematu XDDD Chyba, że w tym jest większa Głębia.
Ma się to oko xD
Cóż jak to było po kolei?
Kanto - Caterpie - Metapod - Butterfree Z czego Butterfree lata >>
Johto - Nie pamiętam, ale chyba właśnie Noctowl
Hoen - Tailow
Sinnoh - Starly
Unova - Pidove
Zmienili by to, bo schemat jest beznadziejny... xD

Neferett napisał:
Cherubii napisał:
Wiesz, możliwe, że autorzy mają jakieś przywiązanie xD.
A ja bym chciała zapytać, dlaczego przez kilka serii Ashowi towarzyszył Brock o.O''. Czy wynikało to z braku pomysłów? xdSzczera przyjaźń to wiesz Któż to wie xD
A tam, a tam. Przyjaźnił się z np. May, a jakoś nie towarzyszyła mu dalej xP
Neferett napisał:
Ma się to oko xD
Cóż jak to było po kolei?
Kanto - Caterpie - Metapod - Butterfree Z czego Butterfree lata >>
Johto - Nie pamiętam, ale chyba właśnie Noctowl
Hoen - Tailow
Sinnoh - Starly
Unova - Pidove
Zmienili by to, bo schemat jest beznadziejny... xD
Nawet nie zwróciłam na to uwagi xD